Spannend

RTL onthult startdatum nieuw seizoen De Verraders

7 januari 2022 14:45 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het winterseizoen van De Verraders is pas net afgelopen, maar nu al strooit RTL alweer met een gloednieuwe reeks. De zender heeft zojuist de uitzenddatum daarvoor onthuld.

"De Verraders komt terug... en sneller dan je misschien dacht", maken ze de fans eerst nog nieuwsgierig bij een mysterieuze video. Daar blijkt geen woord aan gelogen: op 20 februari keert de show alweer terug bij RTL4.

De Verraders

In De Verraders speelt een groep aan diverse BN'ers spelletjes om zilver te verdienen, maar dat is niet per se het belangrijkste. Het draait namelijk vooral om de drie verraders die zich onder hen bevinden en die ontmaskerd moeten worden. De Verraders is een Nederlandse uitvinding en daar kunnen we een beetje trots op zijn, het format is al aangekocht door de BBC en het Amerikaanse NBC. 

Deelnemers

Wie er dit seizoen te zie zijn, blijft vooralsnog een raadsel. RTL heeft daar nog niets over losgelaten. Maar aangezien de show als vanouds weer op tv te zien is, is de kans wel groot dat Tijl Beckand weer aantreedt als presentator.

Meer over