Alles voor de wetenschap

Ruben en Tijl steken Tygo Gernandt in de brand in nieuw seizoen Professor Nicolai & Dr. Beckand

Alles mag kapot in het nieuwe seizoen Professor Nicolai & Dr. Beckand. Presentators Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn vanaf 12 mei terug met het wetenschappelijke programma.

Ditmaal zijn de mannen te zien vanuit Hangar 10 op Vliegveld Twenthe. Daarbij is niets ze te gek. Onder het motto ‘alles voor de wetenschap’ laten Ruben en Tijl een caravan ontploffen met Stuk TV en steken ze Tygo Gernandt in de brandt. Als dat maar goed afloopt…

Diederik Jekel

Ook Diederik Jekel is opnieuw van de partij. Hij geeft antwoord op vragen als: hoeveel gewicht moet er onder een fiets hangen om over een gespannen touw te kunnen fietsen? Of, iets minder gevaarlijk: hoe kan het dat een branddeken vuur dooft?

Robin de Robot

Naast de bekende roekeloze wetenschappers, komt er elke aflevering een BN’er langs in de studio om een gevaarlijk experiment uit te voeren. Dat wordt een knaller, want die BN’er mag aan het eind van de uitzending een caravan tot ontploffing brengen met als doel Robin de Robot – die in de caravan zit – zo ver mogelijk weg te schieten.

Professor Nicolai & Dr. Beckand is vanaf 12 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook: De 5 leukste wetenschappelijke tv-testen aller tijden.

Meer over:

Reageren