Ruben, Jeroen en Linda terug naar de jaren '70

Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai en Linda de Mol gingen voor de foto voor het programma Oh, wat een jaar terug naar de jaren zeventig. En dat decennium staat ze goed!

Dat Linda, Jeroen en Ruben Oh, wat een jaar zouden maken, was al bekend, maar met fotomateriaal erbij, wordt het ineens een stuk leuker. In het programma wordt de kijker iedere week mee terug gevoerd naar een specifiek jaar, zoals 1977 of 1985.

Ad Visser

Captains Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai krijgen wekelijks een BN'er aan hun zijde die het jaar bewust heeft meegemaakt. Onder anderen Ad Visser (1974), Henny Huisman (1977), Gerard Joling (1985), Loretta Schrijver (1969) en Lies Visschedijk (1996) doen mee. In de finalestrijd valt een pot met guldens te verdienen.

Pleun en Maan

Ook de gasten moeten eraan geloven en worden iedere week in de kleding uit hun jaar gehesen. Ze zitten in een typische woonkamer uit die tijd en spelen verschillende spellen waarbij de meest bijzondere tv-fragmenten en opvallende trends uit dat jaar voorbij komen. Gastartiesten zingen een kneiter van een hit uit het betreffende jaar. Zo zingt Edsilia Rombley Goldfinger van Shirley Bassey uit het jaar 1965 en doet gelegenheidsduo Maan & Pleun It's the first time van Loïs Lane, een hit uit 1989. Ook Linda, Jeroen en Ruben laten zingend van zich horen.

Oh, Wat Een Jaar!, vanaf zaterdag 14 oktober - 20.00 uur op RTL 4

Meer over:

Reageren