Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond presenteren Idols

Het vernieuwde Idols gaat opnieuw door een duo gepresenteerd worden. Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond zijn gestrikt voor de klus. 

Lieke maakte het nieuws gisteravond zelf bekend bij RTL Late Night.

Lieke & Ruben

Eigenlijk was Van Lexmond aangeschoven om te praten over haar andere nieuwe programma Blind naar de Top, waarin ze geblindoekt samen met een groep slechtzienden de Kilimanjaro beklimt. Toch kon ze bevestigen dat ze samen met Ruben Nicolai het nieuwe gezicht wordt van de klassieke talentenjacht die komend voorjaar een doorstart beleeft op RTL 5. 

Illustere Idolsvoorgangers

Ruben & Lieke volgen hiermee andere illustere Idols presentatiekoppels op als Reinout & Tooske, Chantal & Martijn en Wendy & dezelfde Martijn. Dat laatste duo bleek een gouden combinatie: inmiddels hebben ze ook succesvolle opvolgers als X-Factor en uiteraard The Voice of Holland samen gedaan. Of Ruben & Lieke hetzelfde lot wacht is de vraag, maar Van Lexmond gaf bij RTL Late Night aan heel veel zin te hebben in de samenwerking.

Jury Idols

Ook kon Lieke nog niets definitiefs over de jury zeggen, wel dat er momenteel gesprekken gaande zijn. Ondertussen hebben oudgedienden Henkjan Smits en Eric van Tijn al individueel aangegeven best terug te willen in de jury. Van Tijn liet zelfs al doorschemeren vooraf op de hoogte te zijn geweest van de terugkeer van de talentenjacht.

Meer over:

Reageren