Misverstand

Ruben Nicolai verwacht in 2021 terug te keren bij RTL Boulevard

21 september 2020 16:03 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Ruben Nicolai keert naar verwachting in 2021 weer terug achter de desk van RTL Boulevard. De presentator is namelijk al een tijdje uit beeld vanwege een misverstand.

“Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona, het restje van de zomer is door een misverstand naar iemand anders gegaan, en dit najaar ben ik ook weer druk”, zegt Ruben in gesprek met Veronica Magazine. “Het zal vanzelf wel weer komen, in 2021 waarschijnlijk.”

Kijkcijfers

Het kijkcijferkanon van RTL, waar hij programma’s als Ik weet er alles van, The Masked Singer en De erfgenaammaakt, is blij met de cijfers die hij haalt bij RTL. “Als je me vraagt waar ik trots op ben, dan denk ik daar wel aan. Maar ik zit in de afdeling verstrooiing, niet in de nieuwsvoering. Als ik iemand een halfuurtje heb weten te amuseren, dan is dat winst.”

Aangeklampt

Door zijn werkzaamheden wordt Ruben af en toe aangeklampt op straat. “Soms spreken mensen me op straat me ook wel aan: ‘We hebben nu een lastige periode met het gezin, want mijn vader of moeder is ziek, maar dan keken we naar jouw programma en waren we het even vergeten.’”

Meer over