Ruben Nicolai vervangt Martijn Krabbé bij Grillmasters

Ruben Nicolai is de nieuwe presentator van het BBQ-programma Grillmasters op RTL 4. Hij vervangt Martijn Krabbé die vorig seizoen uitblonk in woordgrappen over vlees. 

De rest van het Grillmasters-team blijft wel hetzelfde. Herman den Blijker en barbecue-kampioen Jord Althuizen zijn opnieuw de juryleden. In dit nieuwe seizoen gaan wederom 10 barbecue-duo's de strijd aan om de titel Grillmaster 2016.

Worst-kaas scenario

Aan Ruben Nicolai de taak Martijn Krabbé te vervangen die zich toch behoorlijk onstervelijk maakte tijdens het eerste seizoen. Martijn bleek in staat een schier oneindige reeks aan bbq-grappen uit zijn mouw te schudden. Zoals daar zijn: 'Hebben jullie ergens een steak laten vallen?', 'Kop op, waar een grill is, is een weg’, en 'Dit is een worst-kaas-scenario’.

Stiekem proeven

Of Ruben Nicolai zich dezelfde kant begeeft, gaan we zien vanaf 7 juni, de nieuwe Grillmasters-presentator geeft in ieder geval nu al toe dat hij weinig kaas heeft gegeten van vlees. „Ik kan in de keuken slechts imponeren met één gerecht, laat staan dat ik kan barbecueën zonder minimaal één kant van het vlees te laten verkolen. Toen Martijn mij vroeg voor Grillmasters begreep ik daar dus weinig van, maar het blijkt dat ik vooral moet presenteren en af en toe stiekem een stukje proeven. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in”.

Meer over:

Reageren