Ruud de Wild doet waarschijnlijk mee aan Utopia

17 december 2013 14:43 | amusement | Door Televizier

Ruud de Wild brengt samen met zijn sidekick Jelte van der Goot binnenkort waarschijnlijk 24 uur door op het terrein van het SBS 6-programma Utopia.

John de Mol was onlangs te gast in de radioshow van De Wild. De mediatycoon nodigde de 538-DJ uit een dag door te brengen bij Utopia. “Ik nodig je uit om volgende week, want op 31 december beginnen we met de echte deelnemers, daar met een klein ploegje mensen 24 uur te gaan zitten om te kijken hoe het je bevalt. Jelte gaat mee“, aldus de Mol.

Leuk idee

Ruud ziet in elk geval wel iets in het idee. “Ik neem het aan, ik vind het leuk“, aldus de Wild.

Voorwaarden

Maar de deelname is nog niet helemaal zeker. Vanmiddag stuurt De Mol de voorwaarden voor de deelname op.Over wat je mag meenemen. Of vooral: wat je niet mag meenemen. En met hoeveel mensen, welk geldbedrag je krijgt.”

Definitieve beslissing

Naar aanleiding van de voorwaarden beslissen de 538-gezichten vanmiddag om 16.15 uur definitief of ze meedoen, tweette De Wild:


Utopia

In de realityshow Utopia is het de bedoeling dat vijftien kandidaten hun oude leven achterlaten en hele nieuwe gemeenschap opbouwen. Ze doen dit op een braakliggend terrein in het Gooi zonder regels, wetten of machtsverhoudingen. Het programma is vanaf 6 januari om 19.30 uur dagelijks te zien op SBS 6.

Meer over