Ruud en Billy uit Utopia gaan trouwen!

4 augustus 2014 11:46 | amusement | Door Televizier

© Utopia SBS

De kogel is door de kerk, Ruud en Billy uit Utopia gaan trouwen. Ruud vroeg zijn vriendin ten huwelijk in het weiland van Utopia en dat deed hij best romantisch.

De langharige Ruud had een reclamevliegtuigje geregeld met de tekst: 'Billy, Ruud wil je wat vragen'. Waarop Ruud de hamvraag stelde: „Lieverd, jij bent heel bijzonder voor mij. En we zijn hier op deze mooie plek. Wil je met me trouwen?” Het antwoord van Billy was vrij duidelijk: „Ik wiiiil! Jaaa, ik wiiiiil!”

Ring

Ruud toverde vervolgens een trouwring tevoorschijn die hij om de nek van een Utopia-koe had gebonden. Dat bleek de ring van Billy's oma te zijn. Ruud: „Hey, kijk eens wat deze mooie koe om zijn nek heeft.” Billy: „Nee, hou op hoor Ruud ik zweer het je. Dit is een grap.” Maar Ruud maakt geen grappen en Billy doet wat ze het best doet, huilen.

Janice

Als laatste verrassing heeft Ruud geregeld dat modeontwerper Janice de bruidsjurk van Billy maakt. Een datum voor de bruiloft is ook al bekend, op zondag 5 oktober geven Ruud en Billy elkaar het jawoord. Als de twee tenminste geen slaande ruzie krijgen voor die tijd. De relatie tussen Ruud en Billy is namelijk op z'n minst tumultueus te noemen.

De 26-jarige telefoonverkoper Ruud en de 31-jarige levenskunstenares Billy hebben bijna altijd ruzie omdat Billy denkt dat Ruud niet echt van haar houdt. In juni maakte de blondine het nog uit met de altijd vrolijke Ruud.

Kaartjes

De bruiloft vindt vanzelfsprekend plaats op het Utopia-terrein en omdat Billy graag veel mensen op haar huwelijk wil, komen er waarschijnlijk kaartjes te koop voor de mooiste dag van haar leven. Ruud ziet zijn aanstaande bruiloft zelfs als een mooie mogelijkheid voor Utopia om er financieel weer bovenop te komen. Op dit moment kampen de bewoners met een tekort van 7000 euro en dreigen ze failliet te gaan.

Vorige maand was Billy nog een zenuwinzinking nabij

 

Meer over