Ruud en Billy uit Utopia uit elkaar

21 juli 2015 15:50 | amusement | Door Televizier

© Screenshot YouTube

De sprookjesrelatie van Ruud en Billy uit Utopia is kaput. Het Utopia-duo zou ooit gaan trouwen, maar nu heeft Billy een nieuwe vriend.

'Vandaag is het zo ver. Ik ga zwolle verlaten en ga weer naar huis. Familie van Billy heel erg bedankt voor het opvangen en de goede zorg na utopia. Billy bedankt voor de bijzondere tijd samen en veel geluk samen met je nieuwe vriend.' Dat is de tekst die Ruud Zwaan dinsdag of Facebook zette. Als Ruud de waarheid spreekt, houdt Billy Bakker van snel handelen. Getuige de Facebook-posts was het stel eind vorige maand nog gelukkig met elkaar.

Huwelijk

Ruud en de eeuwig hysterische Billy waren hét liefdeskoppel van Utopia. Ruud vroeg zijn vriendin zelfs zeer romantisch ten huwelijk tijdens hun verblijf. Ze verlieten de 'paradijselijke' samenleving omdat Ruud het wel een beetje gehad had binnen. Het stel hoopte vervolgens op een eigen realityserie, maar die kwam nooit van de grond.

Afvallen

Ruud heeft gelukkig wel een andere manier gevonden om zijn geld te verdienen. De ex-telefoonverkoper helpt tegenwoordig mensen gewicht te verliezen onder de naam Ruud Zwaan Sport en Voeding.

Lees ook:
Pas hield Giorgio het ook voor gezien in Utopia

 

 

Meer over