Maar ze houden nog wel van elkaar

Ruud en Rowena uit Utopia uit elkaar

4 maart 2019 13:09 | amusement | Door Irma Tomas

© Freddy Koh/Videoland
Ruud de Zwaan en Rowena Baierl uit Utopia hebben een einde gemaakt aan hun relatie. De twee leerden elkaar kennen in de reallifesoap en hielden het best lang vol samen.
De relatie van Ruud en Rowena overleefde vorig jaar nog wel Temptation Island Vips, maar daarna ging het alsnog mis. De twee schrijven er het volgende over.

 
 
 
View this post on Instagram

Via deze weg willen Rowena en ik laten weten dat wij samen hebben besloten voorlopig ons eigen pad te kiezen. Wij houden van elkaar en houden van betekent ook kunnen loslaten wanneer nodig. Er is geen sappig verhaal, geen drama, we zijn beide bezig met persoonlijke processen waarbij we alle tijd en energie momenteel in ons zelf willen steken. We hebben veel meegemaakt in een korte periode en dat maakt onze band sterk en speciaal. We weten niet wat de toekomst gaat brengen en wensen elkaar daarin het aller beste. We zijn dankbaar dat we in elkaars leven zijn gekomen en van elkaar hebben mogen leren. Zij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. ❤ Natuurlijk voelen wij beide verdriet en zullen de ruimte nemen om dit te verwerken. Bedankt voor alle support! Love

A post shared by Ruud Zwaan (@ruud_zwaan) on

Billy

Voor Ruud was zijn deelname aan Utopia zeer vruchtbaar. Eerst kreeg de langharige Ruud een tijdlang verkering met kunstenares Billy. Met haar was hij zelfs van plan te trouwen. Toen de voormalig telefoonverkoper een tweede keer terugkeerde naar het paradijs van John de Mol legde hij het aan met tennislerares Rowena.

Meer over