Door afwezigheid op social media...

Ruud Feltkamp reageert op vermeende Wie is de Mol?-deelname

Het grote gissen naar Wie is de Mol?-deelnemers is weer begonnen. Ruud Feltkamp is één van de namen die rondzingt omdat de acteur wel érg verdacht stil zou zijn op social media.

Ieder jaar begint halverwege mei de geruchtenmachine rond Wie is de Mol? weer te draaien. De opnames zijn al zoetjes aan begonnen en vinden in grote geheimhouding plaats, dus kan op basis van iemands activiteiten op social media vaak bepaald worden of ze meedoen aan het programma.

Weken stil

Diverse media hadden de social media feeds van bekend Nederland geanalyseerd en kwamen onder meer tot de conclusie dat zowel Jamai als soapie Ruud Feltkamp al langere tijd niets van zich hadden laten horen. Jamai ontkrachtte het gerucht zelf en ook Ruud legt uit waarom hij weken stil was.

Niet zo'n fan

Feltkamps laatste social post was op 1 mei, wat volgens sommigen zou betekenen dat hij niet alleen meedoet aan Wie is de mol? maar ook vrij ver komt in het programma. Misschien zou hij zelfs wel de Mol zijn, die hoeft immers nooit naar huis. De waarheid is echter een stuk minder spannend, zo vertelde Feltkamp zelf toen hij zijn online radiostilte verbrak met de volgende Instagrampost.

 

Meer over:

Reageren