Ruud keert terug in Utopia

17 januari 2018 16:16 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS

Ruud Zwaan maakt zijn rentree in Utopia. De kandidaat van het eerste uur is zojuist ingetrokken bij de andere kandidaten. En dat zorgde voor vreugde bij de Utopianen. Oud-geliefde Billy kon zelfs haar tranen niet bedwingen. 

Zes maanden voordat het Utopia-avontuur definitief ophoudt, pakken verschillende oud-Utopianen de kans om terug te keren in het beloofde land. Na Ivan Maloued is ook Ruud Zwaan geretourneerd naar zijn vrienden in de loods. Voor Ruud wordt het zelfs de tweede keer.

Support

In januari begon de grappenmaker een actie op social media. Als hij 10.000 likes zou krijgen, pakte hij zijn spullen en vertrok hij voor de tweede keer naar Utopia. "Normaal haal ik zo'n 4.500 likes op een foto, dus ik dacht niet dat ik het aantal van 10.000 likes zou halen. Het was meer bluf. Maar binnen een paar uurtjes zat ik al op 10.000 likes en inmiddels zijn het er al 17.000. Ik had veel support verwacht, maar niet zoveel”, reageerde hij destijds in RTL Boulevard.

Billy

Nu voegt hij de daad bij het woord en staat hij voor de poort van de loods in Laren. Hij kreeg een warm onthaal van de medebewoners. Vooral ex-vriendin Billy was erg verheugd. "Ik vind het echt fijn dat je er bent", stamelde ze.

Utopia is elke werkdag om 19.30 te zien op SBS 6

Meer over