Ruud weggestemd uit Utopia

7 oktober 2014 11:01 | amusement | Door Televizier

Utopiaan Elzewieke heeft Ruud zonder pardon naar huis gestuurd. Het is in korte tijd de tweede veelbesproken deelnemer die het realityprogramma moet verlaten.

Het is crisis in Utopia, na het onvrijwillige vertrek van zwerver Rienk is het deze keer de beurt aan telefoonverkoper Ruud om het strijdtoneel te verlaten.

Utopia

Het naar huis sturen van Ruud was voor nieuwkomer Elzewieke een moeilijke keuze. Na lang beraad kwam ze tot de conclusie dat Ruud niet meer is dan een leuke jongen, hij werkt niet hard, draagt maar bitter weinig bij en moet Utopia daarom verlaten. Ruud zelf nam de beslissing cooltjes op, hij vond het allemaal wel best.

Goede beurt

Vanessa maakte deze week nog een goede beurt, maar daar is sinds de controveriƫle beslissing niets meer van te merken. Ze rende uit frustratie over het vertrek van Ruud naar buiten, pakte een fles op en probeerde deze met al haar kracht kapot te smijten. Tevergeefs, de fles bleef heel.

Billy

Utopia zonder Ruud is voor zijn grote liefde Billy een ware hel. De blondine toonde na de stemming weinig emotie en besloot direct haar 24 uur aan te vragen om daarna ook naar huis te gaan. „Dit is het einde van Utopia voor mij”, aldus de verloofde van Ruud.

Ruud

Voordat Ruud Utopia verliet gaf hij iedereen een dikke knuffel, waarna hij samen met Giorgio en Billy naar de poort wandelde. Billy benadrukte nogmaals dat ze morgen naar huis gaat. ''Als miss cupcake en mevrouw paranormaal de norm zijn, dan wil ik hier niet meer zijn'', besluit ze.

Het is overigens mogelijk dat zwerver Rienk binnenkort weer in Utopia woont.

Meer over