Ruzie tussen Patty Brard en Ajouad el Miloudi geknipt door BNN

26 augustus 2016 09:29 | amusement | Door Televizier

BNN heeft een opmerking van Patty Brard aan het adres van Ajouad el Miloudi uit Ranking the Stars geknipt. En dat vindt Ajouad niet netjes.

Ajouad vertelt in de Volkskrant dat Patty Brard 'Rot op naar je eigen land' zei in Ranking the stars, maar dat BNN die opmerking uit de uitzending haalde. BNN bevestigt het verhaal van Ajouad. Eindredacteur Pim Castelijn zegt desgevraagd dat het allemaal niet zoveel voorstelde: „Het lijkt inmiddels een grote intrige, maar het stelt niet veel voor. Let wel: het gaat slechts om één zin. Zoveel geweld is de montage dus niet aangedaan.”

Wanneer pak je het vliegtuig?

In de bewuste uitzending van Ranking the Stars kregen Patty Brard en Ajouad el Miloudi het flink met elkaar aan de stok toen Ajouad zei dat Patty niks betekent voor de maatschappij. Dat schoot Patty in het verkeerde keelgat. „Ik ga me niet eens verdedigen”, zei ze. “Ik kende jou niet, maar dit bewijst het. Wat ben jij dom.” Daarna zegt Patty dus ook nog: “Rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko. Wanneer pak je het vliegtuig?”

Boosdoener

Het lijkt een beetje typische Patty Brard-humor, maar Ajouad is niet blij met het beeld dat is ontstaan na de uitzending: „Ik word neergezet als de grote boosdoener, terwijl zij zegt dat ik het land uit moet. Dit is pijnlijk. Zij ging buiten haar boekje, ik niet.”

Meer over