Sabia ook in jury Mindmasters

De jury van de mentalistenshow Mindmasters op SBS gaat er steeds bizarder uitzien. Sabia Engizek, de zwangere ex van Rafael van der Vaart, is naast boer Geert, een van de juryleden.

Sabia (37) werd bekend als onderdeel van de liefdesdriehoek met Sylie Meijs en Rafael van der Vaart. Daarna volgde heel veel gedoe en op dit moment is de Duitse vijf maanden zwanger van Rafael terwijl de relatie over. Maar SBS 6 ziet blijkbaar iets in Sabia en vroeg haar als jurylid van Mindmasters Live, het programma met mentalisten Uri Geller en Walter Rolfo.

Boer Geert

Medejurylid Geert Krops, van Boer Zoekt Vrouw liet eerder al doorschemeren dat je niet echt verstand van zaken hoeft te hebben als jurylid van Mindmasters Live: „Het zal mij benieuwen, maar laat mij maar zweven. Ik beur er een paar centen voor, dat is ook leuk. Daar kun je leuke dingen voor doen.”

Kim-Lian van der Meij

MindMasters Live wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en laat zestien mentalisten live tegen elkaar strijden in vaardigheden als gedachten lezen, telepathie en telekinese.

 

Reageren