Samantha en Michael nemen afscheid van manager Jake

Samantha en Michael en hun onafscheidelijke manager Jake Hampel gaan uit elkaar. Jake ziet geen gat meer in de carrière van het stel.

De scheiding lijkt vooral van de kant van Jake te komen. Zo vertelt hij aan RTL: „Zij willen graag nóg een realityserie maken, maar ik heb geen idee welke richting dat dan op zou moeten gaan.” Samantha (vroeger beter bekend als Barbie) en Michael hebben al een indrukwekkende rij realitysoaps op hun naam staan. We noemen Barbie's Baby, Barbie's Bruiloft, Huisje Boompje Barbie, Samantha en Michael Willen Rust in de Tent, Samantha en Michael Doe Effe Paranormaal!, Samantha & Michael Houden Zich Thai en Samantha en Michael Nemen Er Nog Eentje.

Pilot

Aan die fantastische reeks realitysoaps lijkt nu voorgoed een einde gekomen. Gelukkig is de vervanger misschien al gevonden. Manager Jake Hampel schuift zichzelf naar voren. Volgens hem is er zelfs al een pilot opgenomen: „In april was ik met mijn gezin te zien in een aflevering Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs. De producent was heel enthousiast, die denkt dat er meer in zit. Een typisch Haags gezin, maar dan wat anders dan Duindorp.”

Reageren