Sander Janson ook naar Expeditie Robinson

23 Juli 2015 10:56 | amusement | Door Televizier

Ook Campinglife-presentator Sander Janson is kandidaat van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Hij is nummer zeven.

Expeditie Robinson gaat intussen lustig verder met die best wel ergelijke nieuwe traditie (begonnen bij Wie Is de Mol?) van het één voor één bekend maken van de deelnemers. Dat duurt al met al behoorlijk lang omdat er nogal veel kandidaten zijn bij het survivalprogramma. Woensdagavond in RTL Boulevard was nummer 7 aan de beurt.

Filipijnen

Sander Janson maakte via een videoboodschap in RTL Boulevard bekend dat hij een van de gelukkigen is. „Ik zit hier in Kroatië, met een overvloed aan eten en dat zal straks op de Filipijnen wel anders zijn. Want ja, ook ik doe mee aan Expeditie Robinson.” Sander neemt ons hier een beetje in het ootje, want de opnamen zijn al een tijdje achter de rug.

Wordt vervolgd

De presentator van Campinglife is dus de zesde kandidaat van Expeditie Robinson, Marian Mudder, Oscar Aerts, Ronnie Flex, Tim Douwsma, Teske de Schepper en Sharon Doorson zijn ook op de Filipijnen geweest. Wordt vast en zeker vervolgd.

Meer over