Sander Janson terug op de camping

31 Augustus 2016 13:39 | amusement | Door Televizier

© Roland J. Reinders

Sander Janson mag zijn kampeerspullen weer inpakken. Voor maar een minuutje televisie per week, want zo lang duren de afleveringen op RTL 4. Televizier ontdekte een maand geleden al dat Sander weer op de campings te vinden is, maar nu is het hoge woord eruit. Camping onder de zon gaat er komen.

Sander Janson reist in Camping onder de zon heel Europa rond om afleveringen te maken van een minuut, waarin hij een camping promoot. Het concept – een programma van een minuut – is al eens toegepast op televisie. In RTL 4’s Uit eigen keuken met Hugo Kennis (bekend van 24-Kitchen) was te zien hoe de kok een salade, soepje of kleine maaltijd maakte.

Campinglife

Sander Janson was jarenlang samen met Gaby Blaaser en haar vele voorgangers al te zien in Campinglife. Dat programma hield in april dit jaar zomaar ineens definitief op. Sander zei daar kapot van te zijn. “Het voelt alsof ik geamputeerd ben,” zo liet hij weten. Ondanks het succes wilde RTL het tijdslot anders inrichten. Dat betekende dat Sander, die geen andere titels presenteert, aan de kant werd geschoven.

Onthult op Facebook

Camping onder de zon is dus het nieuwe Campinglife. Televizier zag de comeback van Sander al aankomen. De presentator had namelijk op Facebook een berichtje geplaatst met foto, waarop hij een Franse camping verkent. De foto is toen direct verwijderd, want het moest nog even geheim blijven. Vanaf december komen de vijfentwintig afleveringen op tv.

Camping onder de zon, vanaf december, RTL 4

Meer over