Sandra krijgt dreigmailtjes wegens Boer zoekt vrouw

3 mei 2017 10:18 | amusement | Door Televizier

© KRO-NCRV

Dat Nederland een beetje gek aan het worden is, blijkt wel uit de berichtjes die Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Sandra de afgelopen tijd ontving via de mail en Facebook. Fans van Olke zijn niet blij met Sandra en laten dat duidelijk weten.

En dus achterhaalde de Telegraaf dat Sandra de afgelopen weken berichten kreeg als: „Jij kunt maar beter naar het buitenland verhuizen, anders komen we je opzoeken” en „Je bent een oplichtster, een schande voor Brabant”. Sandra wil in het AD weinig kwijt over deze idioterie: „leuk is dit natuurlijk niet.”

Nieuwe liefde

De berichten aan het adres van Sandra komen omdat ze in Boer zoekt vrouw eerst zeer enthousiast leek over de Texaanse boer Olke, maar het liet afweten toen ze eenmaal gekozen was. Dat was zielig voor Olke, maar natuurlijk geen reden om Sandra daarna te bedreigen. Bovendien is Olke inmiddels allang gelukkig met de Amerikaanse Karen.

Contact

Er zijn ook geen 'hard feelings' bij Olke. De verstandhouding tussen Sandra en de boer is zo goed dat de twee nog steeds contact hebben. „We praten over hoe we het hebben beleefd, het is fijn hem nog te spreken.”

Meer over