The Voice Kids

Sanne Hans: ‘Eindelijk ben ik de populaire coach’

2 april 2021 10:00 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Sanne Hans zit de komende tijd weer op de comfortabele rode stoel van The voice kids, naast nieuwkomer en razendpopulaire rapper Snelle. Zijn komst leverde haar gelijk een nieuwe bijnaam op.

Tekst: Dominique Hofman

Nieuwkomer Snelle is populair bij kinderen. Hoe zorgde je ervoor dat ze toch voor jou kozen?
“Nou, veel kinderen wilden juist in mijn team. Daar ben ik hartstikke blij mee natuurlijk, eindelijk ben ik eens de populaire coach! Snelle doet het ook fantastisch, daar niet van. Soms vroeg hij me of ik hem kon helpen. Als ik merkte dat hij iemand heel graag in zijn team wilde, zei ik: ‘Ook al heb ik gedrukt, je kunt beter naar Snelle gaan.’ Balen voor mij, maar hij is nieuw en ik wil hem graag helpen. Nu hij erbij zit, word ik juist ‘de slome’ genoemd, vanwege mijn gestotter natuurlijk. Zo grappig!”

Zit de gedoodverfde winnaar ook in jouw team?
“Alleen maar. Het niveau is zo bizar hoog dit jaar. Zoals je vroeger op voetbal ging, gaan de kinderen nu allemaal op zangles en dan spelen ze ook nog heel goed viool of gitaar. Bij de battles wilde ik het liefst niemand naar huis sturen. Ik had gedacht dat de echt goede zangers allemaal naar Ali of Ilse zouden gaan, maar niet dus. Ik denk omdat ze Door de wind hebben gehoord. Of omdat ik vorig jaar gewonnen heb, dat kan ook.”                                     

Daarover gesproken, hoe gaat het nu met Dax?
“Hij heeft net zijn single uitgebracht en een paar van mijn bandleden spelen nu ook bij hem. Hij is nog steeds heel populair. Een muzikale carrière na The voice kids is leuk, maar geen vereiste als je het mij vraagt. De kinderen zijn nog zo jong. Ik hoef ook niet per se opnieuw te winnen. Nog steeds is mijn enige regel: of je nu naar huis moet of niet, het gaat om de lol en de teamspirit.” 

The voice kids | vrijdag | RTL 4 | 20.30 uur

Meer over