Nog een weekje...

Sanne Wallis de Vries en Waylon maken 'roastteam' Ali B compleet

10 December 2019 09:34 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Comedy Central
Het ‘roastteam’ dat Ali B. op de hak gaat nemen in de Comedy Central-show The Roast of Ali B is compleet. Met Sanne Wallis de Vries en Waylon zijn dinsdag de twee laatste namen onthuld.

Wallis de Vries krijgt de eervolle taak van roastmaster toebedeeld. “Aan haar de eervolle en uitdagende taak om het Roast Panel met meer panelleden dan ooit in toom te houden en de avond in goede banen te leiden“, laat een woordvoerder weten.

Hoogste belastingbox

In het persbericht begint de grappenmaker al met het neersabelen van de rapper. “De roast van Ali B hosten is een droom die uitkomt. Zo fijn: Ali is wel een allochtoon, maar beyond geïntegreerd, in de hoogste belastingbox, dus die hoef ik als witte vrouw niet zielig te vinden. En we kunnen lekker haartips uitwisselen.”

The Voice of Holland

Waylon kent Ali B al enige tijd van The Voice of Holland, waar ze samen in de draaistoelen zitten op zoek naar talent. Of Waylon ook een talent heeft voor grappen maken zullen we nog even moeten afwachten, maar feit is wel dat de tweevoudig deelnemer aan het Songfestival zijn mening doorgaans niet voor zich houdt.

Roasters 

Met de laatste twee namen is het elftal ‘Roasters’ voor The Roast of Ali B, dat op dinsdag 17 december 2019 om 20.30 uur te zien is bij Comedy Central, compleet. De overige negen genodigden zijn Henry van Loon, Brace, Prem Radhakishun, Rob Geus, Bugra Gedik, Ferry Doedens, I Am Aisha, Willie Wartaal en Johan Goossens.

Meer over