Anticlimax

Sappige start voor actrice Anna Drijver in Het Perfecte Plaatje

4 oktober 2023 16:10 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still RTL
Zoals bijna elk seizoen staat vanavond in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje ook weer de duo-opdracht op het programma. Acteurs Anna Drijver en Waldemar Torenstra zijn op elkaar aangewezen. Met bepaalde voorwerpen moeten blooperfoto's gemaakt worden, dus van een product dat niet werkt. En dat gaat voor Anna niet helemaal vlekkeloos.

Dat is te zien op de eerste beelden van de aflevering van vanavond.

Bloot bovenlijf

Op subtiele wijze vraagt Anna of Waldemar zijn shirt uit wil doen. "Ik wil misschien vragen of jij je jas uit wil doen, en als het kan... Als je je er comfortable bij voelt, ook je shirt en je trui." Haar idee is namelijk dat Waldemar in de ochtend een smoothie gaat maken. 

Blender

Het voorwerp dat ze heeft is de blender en ze hoopt dat alle sap eruit vliegt. Maar dat wordt een flinke anticlimax. Het gutst een beetje over de rand en verder gebeurt er niks. "Oké, we hebben de eerste grote teleurstelling van dit seizoen te pakken", grapt presentator Tijl Beckand. Ook het toevoegen van meer sap en wortels zorgt niet voor het gewenste resultaat.

Resultaat

"De blender was niet zo'n fijne collega", is de conclusie van Anna. Wat het resultaat is van de shoot zie je vanavond in Het Perfecte Plaatje om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over