SBS 6 komt met De Leukste Families van Nederland

De TROS mag dan de grootste familie van Nederland zijn, SBS 6 wil graag de leukste worden. De zender komt met een nieuwe realitysoap waarin verschillende Nederlandse gezinnen worden gevolgd.

SBS 6 gooit zijn vooravond op zijn kop. Eerder werd al bekend dat de sketchshow Ik Ook van Jou vroeg op de avond wordt uitgezonden. Vandaag maakt de zender bekend dat ook het nieuwe programma De Leukste Families van Nederland een plekje krijgt tijdens de vooravond.

De Leukste Families van Nederland

De Leukste Families van Nederland is een realitysoap waarin verschillende gezinnen uit alle lagen van de bevolking worden gevolgd. Het programma geeft zo een unieke blik in het leven van een groot gezin met negen kinderen, een familie met een gezamenlijke hobby en volgen we het leven van een welgestelde Gooische familie. Bij alle families geldt: elk huisje heeft zijn kruisje.

Het nieuwe programma is vanaf maandag 23 september 2013 om 18:30 uur op SBS 6 te zien. Er worden dan drie gezinnen geïntroduceerd. Gaandeweg wordt er afscheid genomen van sommige families en doen nieuwe gezinnen hun intrede.

Reageren