SBS 6 maakt Toppers-realityserie

21 februari 2017 11:35 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Behalve een nieuw bandlid krijgen de Toppers ook een eigen realitysoap. De serie bestaat uit tien afleveringen en heet De Toppers: Wild West, Thuis Best. Dat is tevens het thema van de concertenreeks van dit jaar.

 

De Toppers: Wild West, thuis best laat zien hoe René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zich voorbereiden op de concertenreeks in de Amsterdam ArenA eind mei. 'Ze gaan samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen. Hierna volgen de brainstorms, repetities en alles wat er gezamenlijk ontstaat.' We krijgen ook te zien hoe de mannen individueel toeleven naar de concerten.

Jan Smit

Gloednieuwe Topper Jan Smit wordt in het hele verhaal niet genoemd en hij mag zo te zien ook niet mee op wintersport. Waarschijnlijk heeft hij het nog te druk met zijn schlagerband KLUBBB3.

Ouwe soap

Het idee van een realityserie rond de Toppers is niet nieuw, in 2004 hadden de zangers bij RTL 4 ook al een eigen soap, Over de Toppers geheten. Daarin was te zien hoe  Rene Froger, Gerard Joling en (toen nog) Gordon zich voorbereiden op het Toppers In Concert in de Amsterdam Arena.

De SBS 6-soap over De Toppers is vanaf vrijdag 24 maart iedere vrijdag op 20.30 uur te zien bij SBS 6. De serie stop op vrijdag 26 mei, de eerste dag van de concertreeks.

Meer over