SBS 6-presentator Kees van der Spek in Expeditie Robinson

De elfde kandidaat van Expeditie Robinson 2015 is bekend: Kees van der Spek, bekend van het SBS 6-programma Oplichters In Het Buitenland.

Kees van der Spek doet mee aan Expeditie Robinson. De presentator van het SBS 6-programma Oplichters In Het Buitenland maakte zijn deelname zelf bekend in Shownieuws.

Mevrouw Van der Spek

Kees is blij dat hij van zijn vrouw mee mocht op expeditie. "Ik heb de liefste vrouw op aarde," glundert de presentator, "want ze moet me al heel veel missen in een jaar, maar ze wist gewoon dat dit mijn droom is. Ik ben vorig jaar ook al gevraagd, maar toen was ik zo veel weg en heb ik zelf gezegd: ik doe het niet. Nu hebben ze me weer gevraagd en zei mijn vrouw: je bent echt gek als je niet gaat, want ze gaan je niet drie keer vragen. Dus toen heb ik het gedaan."

Oscar Aerts

Naast Kees van der Spek zijn de volgende namen al bekendgemaakt voor Expeditie Robinson 2015: rapper Ronnie Flex, zangeres Sharon Doorson, zanger/presentator Tim Douwsma, actrice Marian Mudder, blogger Teske de Schepper, oud-GTST'er Oscar Aerts, presentator Sander Janson, weervrouw Amara Onwuka, zangeres Elle Bandita en hockeyster Kim Lammers. Kees is de elfde kandidaat en dus volgen er waarschijnlijk nog vijf namen. De kans is groot dat cabaretier Klaas van der Eerden en Qmusic-dj Wietze de Jager daarbij zitten.

Lees ook:
Klaas van der Eerden en Wietze de Jager in Expeditie Robinson?

Reageren