SBS 6-sterren zoeken uit hoe Nederland kerst viert in nieuw programma

15 november 2017 16:44 | amusement | Door Televizier

© SBS

SBS 6 komt deze kerst met een nieuw, feestelijk programma waarin Irene Moors, Kim-Lian van der Meij en andere presentatoren van de zender elke dag door Nederland reizen op zoek naar het kerstgevoel. De SBS-gezichten struinen de meest hysterische kersthuizen, kerstmarkten en andere kerstevenementen af voor Zo viert Nederland kerst

Irene Moors gaat naar Eindhoven waar de SBS6 Kerstparade plaatsvindt. Volgens SBS wordt het een magische optocht waarbij sprookjesachtige praalwagen, muzikanten, dansers en SBS-presentatoren te zien zijn.

Kersttrui

Winston Gerschtanowitz ontdekt het compleet versierde huis van Bertus en Annie, waar zelfs het toilet met lampjes versierd is. Kim-Lian van der Meij bezoekt de creatieve Sandra, die elk jaar kerstbomen van paspoppen maakt. En Marlayne Sahupala en Kees Tol gaan samen met 500 andere mensen de Amsterdam Ugly X-mas sweater run lopen. Ze rennen vijf kilometer door het Amsterdamse Vondelpark met hun lelijkste kersttrui aan.

Opvolger

Zo viert Nederland kerst is mogelijk de opvolger van Irene & Rudolph vieren kerst! Die show was vorig jaar een week voor kerst te zien was.

Zo viert Nederland Kerst is vanaf maandag 18 december elke werkdag te zien om 20.00 uur

 

Meer over