Met de gebroeders Coppens

SBS 6 presenteert een nieuw spelprogramma met de broertjes Coppens: The Big Bang

31 augustus 2023 13:59 | amusement | Door Irma Tomas

© VTM/Siegfried Eggers
Na het succes van de Code van Coppens wagen de Vlaamse broers Staf en Mathias zich nu aan een heel nieuw spelprogramma dat The Big Bang heet. Met natuurlijk weer een heel stel BN'ers. 

Opvallend genoeg hebben al die BN'ers al eens meegedaan aan Code van Coppens, dus de broertjes hoefden alleen maar hun rolodex open te slaan om deelnemers te vinden. Wat gaan al die BN'ers doen in The Big Bang?

Gekke spellen

Drie bekende duo's strijden tegen elkaar in allerhande gekke spellen die uit het brein zijn ontsproten van Staf en Mathias. Ze moeten racen in een kart, krijgen te maken met een elektrische stoel, moeten van een trap glijden en met een kruisboog schieten. Het doel is eenvoudig: zo snel mogelijk een megaballon laten knallen. 

De bekende duo's

In de eerste aflevering nemen Leo Alkemade en Dennis Weening het op tegen Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven en Tooske en Bastiaan Ragas. Een week later is het de beurt aan de duo’s Ruben van der Meer/Horace Cohen, Pim Muda/Anne-Marie Jung en Rutger van Barneveld/René le Blanc. Verderop in het seizoen komen onder anderen Dave en Donny Roelvink, Gers Pardoel en Klaasje Meijer, en Natasja en Natascha Froger aan bod. 

The Big Bang is vanaf donderdag 14 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer over