SBS 6 verandert succesvolle zondagavond

12 december 2017 16:53 | amusement | Door Televizier

© Wessel de Groot

SBS 6 heeft besloten om de zondagavond compleet om te gooien. Hits als Wegmisbruikers en Undercover in Nederland worden ingeruild voor Paleis voor een prikkie en Klasgenoten.

De zondagavond is al jaren de meest succesvolle avond van de zender. Toch gebruikt SBS 6 de avond straks voor nieuwe programma’s. Vanaf 14 januari zullen Frank en Rogier uit Steenrijk, straatarm te zien zijn met hun eigen show Paleis voor een prikkie. Aansluitend is het tijd voor de klassieker Klasgenoten. Viktor Brand steekt de show, waarin BN’ers herenigd worden met oud-medeleerlingen, in een nieuw jasje.

Wegmisbruikers

Vast anker Wegmisbruikers, dat al sinds 2000 bij de zender te zien is, wordt verplaatst naar de vrijdagavond. André van der Toorn begint om 20.30 en vormt een avond met een nog onbekende realityserie.

Alberto Stegeman

Undercover in Nederland verhuist naar de donderdagavond. Alberto Stegeman, die al sinds 2005 verbonden is aan het programma, zal om 20.30 starten. Een uur later neemt Kees van der Spek het stokje over met Moord of Zelfmoord.

 

Meer over