SBS 6 vervangt Is This Love? met Rommel of Rijkdom

SBS 6 vervangt het geflopte dagelijkse programma Is This Love? met afleveringen van de realityreeks Rommel of Rijkdom. Een goed idee? Geef je mening in een reactie!

Vrijdag besloot de zender per direct te stoppen met de werkdagelijkse realityserie die een aantal singles volgde in hun zoektocht naar de ware.

Geen nieuwe afleveringen Is This Love?

Een woordvoerdster van SBS 6 laat in een verklaring weten dat er geen afleveringen van Is This Love? op de plank liggen. "Er wordt 48 uur vooruitgewerkt, dus er zijn wel opnames gemaakt die normaal gesproken in het weekend gemonteerd zouden worden tot de afleveringen van maandag en dinsdag. Maar vrijdag is alles direct gestopt, dus daar wordt verder niks meer mee gedaan."

Lege villa

Ook de bewoners van de Is This Love? villa kregen het nieuws vrijdag te horen en waren naar verluidt behoorlijk verrast. "Ze zijn inmiddels allemaal alweer thuis, de villa staat leeg", besluit de SBS-woordvoerster. De laatste aflevering van Is This Love?, waarin Sinterklaas langskwam met een aantal romantische dates, werd bekeken door 233.000 mensen.

Eerder haalde SBS de datingshow Het Geheim Van Een Goed Huwelijk voortijdig van de buis. Al waren er in dat geval nog wél nieuwe afleveringen te zien.

Wat vinden jullie van de acties van SBS 6? Begrijpen jullie het of worden jullie juist kwaad? Laat hieronder een reactie achter!

Reageren