SBS 6 zendt oefeninterlands nog twee jaar uit

De vriendschappelijke wedstrijden van het Nederlands elftal blijven de komende twee jaar bij SBS 6. Ook beschikt de zender vanaf nu over de rechten van de Jupiler League.

SBS 6 heeft de uitzendrechten verworven van de oefenduels van Oranje in aanloop naar het EK 2016. Naast de vriendschappelijke potjes voetbal heeft SBS 6 ook de rechten van de Jupiler League verworven.  

SBS 6

Van Westerloo is vanzelfsprekend blij met de oefeninterlands van het Nederlands elftal. ''Het is leuk dat wij hiermee een mooie SBS-traditie voortzetten.'' De eerste oefeninterland van Oranje is tegen Italië in het Zuid-Italiaanse Bari op donderdag 4 september. 

Jupiler League

De samenvattingen van de wedstrijden in de Jupiler League zijn vanaf 8 augustus te zien bij SBS 6. ''Wij zien deze competitie als kraamkamer van het voetbaltalent in Nederland'', zegt programmadirecteur Remko van Westerloo van SBS 6. De afgelopen jaren had RTL 7 de uitzendrechten van de Jupiler League in handen. We zien Wilfred Genee, voormalig presentator van de Jupiler League, vanaf begin augustus dus minder vaak op televisie.

De komende twee jaar kunnen we dus weer genieten van de vermakelijke interviews van Hans Kraay jr.

Reageren