SBS 6 zet We Are Family en Lekker Nederlands op zaterdag

SBS 6 zet zware munitie in tegen Linda de Mol. We Are Family (met Jochem van Gelder) en Lekker Nederlands (met Nick & Simon en Jurk) nemen het op tegen de zaterdag van RTL 4.

De eerste maanden van 2015 ging SBS 6 de concurrentie uit de weg door films op de zaterdagavond te programmeren, maar daar komt snel verandering in. Op 7 maart begint Surprise Surprise en nu is ook de opvolger daarvan bekend.

We Are Family

Op 18 april begint Jochem van Gelders We Are Family, waarin verschillende generaties uit een familie samen optreden. SBS 6 zet de show recht tegenover de RTL 4-quiz Weet Ik Veel met Linda de Mol, die ook op 18 april begint, nadat The Voice Kids op 11 april zijn grote finale beleeft. We Are Family en Weet Ik Veel zijn beide te zien tussen 20.00 en 21.30 uur.

Lekker Nederlands

Na We Are Family komt SBS 6 om 21.30 uur met Lekker Nederlands, waarin Nick Schilder, Simon Keizer, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven bestaande hits zingen die herschreven zijn tot Nederlandse nummers. RTL 4 komt daartegenover met een nieuw seizoen van Echt Waar?! met Ruben van der Meer en Tijl Beckand, die het dus tegen hun ex-Lama-collega Jeroen opnemen. Echt Waar?! wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Jamai Loman, die het stokje overneemt van Jack Spijkerman.

Lees ook: Jochem van Gelder krijgt het druk: hij doet ook het nieuwe Kitsch Of Kassa.

Reageren