Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour

SBS-culthit Ik Geloof in Mij bijna terug op televisie

10 augustus 2021 15:04 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
De eerste twee seizoenen van Ik Geloof in Mij, over de avonturen van een stel volkszangers, was een doorslaand succes voor SBS 6. En het derde seizoen staat op punt van beginnen. Daarin gaan de zangers op tournee naar de Costa del Sol. 

Natuurlijk is een grote rol weggelegd voor de ster van seizoen 1: René le Blanc, de man met de zonnebankbruine teint en zwartgeverfde haar. De andere artiesten zijn Dario, Rutger van Barneveld, Wally McKey, Dave van Well en Gio. 

Spanje

Met z'n allen gaan ze op tour langs de Spaanse kust in de hoop daar volle zalen te trekken, na hun succes op de Nederlandse tv. De vraag is natuurlijk of de Nederlandse toeristen in Spanje zitten te wachten op René en zijn collega's. 

Voorbereidingen

Cameraman Ron is gepromoveerd als tourmanager en samen met zijn assistent Said moet hij de hele tour in goede banen leiden. In de eerste aflevering zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen en dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. Ron is kind aan huis in de Costa del Sol maar voelt alsnog lichtelijke druk op zijn schouders.

Spray-tan

Tussendoor heeft René le Blanc nog een optreden bij het Tros Muziekfeest. En Rutger neemt vlak voor de reis nog een spray-tan zodat hij straks gekleurd en zelfverzekerd over de Spaanse boulevard kan flaneren. 

Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour is vanaf zaterdag 14 augustus om 22.00 uur te zien op SBS6

Meer over