De Noordelijke Oceaanroute

SBS gaat zeilen met BN'ers in Alle Hens Aan Dek

21 juli 2020 09:13 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
BN'ers kunnen alles, dus ook zeilen. Met die gedachte stuurt SBS 6 komend seizoen een groep sterren de zee op in de nieuwe realityreeks Alle hens aan dek.

SBS kondigde de verrassende nieuwe titel aan in een persbericht.

King's Legend

Onder leiding van voormalig Volvo Ocean Race schipper Hans Bouscholte wagen vijf bekende Nederlanders zich maar liefst drie weken aan boord zeilschip King's Legend. Zonder enige ervaring moeten ze dienen als de bemanning van het schip terwijl ze de Noordelijke Oceaanroute afleggen: van Las Palmas recht door de Atlantische Oceaan met als eindbestemming Nederland.

Deelnemers Alle Hens Aan Dek

SBS 6 heeft niet de minste BN'ers bereid gevonden hun leven te wagen aan boord de King's legend. Schaatsheld Rintje Ritsma monstert aan, net als gewezen Chateau Meiland-ster Caroline van Eeden. Actrice Imanuelle Grives waagt zich ook op internationale wateren terwijl Flikken-icoon Victor Reinier eveneens een commercieel uitstapje waagt. Grote verrassing is de meermaals in opspraak geraakte marinier Marco Kroon. Gaandeweg de reis leren ze elkaar goed kennen en bespreken ze hun vaak veelbewogen levensverhaal.

Alle hens aan dek is dit najaar te zien bij SBS.

Meer over