SBS geeft Hart in Aktie een doorstart

10 December 2016 10:09 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Airen Mylene is het nieuwe gezicht van Hart in aktie. De moeder aller hulpprogramma's keert komend voorjaar terug bij SBS 6.

Hart in aktie begon bij SBS 6 als onderdeel van Hart van Nederland waarin hartenwensen van gewone mensen in vervuling gingen. Vanaf 1998 stond het programma op eigen benen, gepresenteerd door toenmalige SBS-icoon Wendy van Dijk die in 2003 zelfs haar allereerste Gouden Televizier-Ring won met de show.

Natasja & Leontine

Toen Wendy in 2006 de overstap naar RTL 4 maakte kwam Hart in aktie onder de hoede van Natasja Froger die het programma vol overgave presenteerde tot SBS besloot wegens tegenvallende kijkcijfers de stekker eruit te trekken. In 2011 presenteerde Leontine Borsato een seizoen.

Airen is trots

Nu is het de beurt aan Airen Mylene om de helpende hand te bieden. In een interview met de Telegraaf gaf ze al aan zin te hebben in de nieuwe klus: "Ik ben er heel trots op dat ik dit programma mag gaan maken en hiermee in de voetsporen treed van voorgangsters met zo’n grote naam. Ik kijk er naar uit om mensen blij te maken en een steentje bij te kunnen dragen." 

Meer over