SBS komt met talentenjacht voor mentalisten

SBS 6 wijdt dit najaar haar vrijdagavond aan talentenjachten. Naast K3 zoekt K3 komt de zender met Mind Masters Live, een zoektocht naar de beste mentalist van Nederland.

In deze grote, door Kim-Lian van der Meij gepresenteerde liveshow nemen 16 mentalisten het tegen elkaar op om zich de beste te mogen noemen.

Uri Geller

De mentalisten worden getraind en gecoacht door misschien wel de bekendste illusionist ter wereld: Uri Geller. Hij wordt bijgestaan door de Italiaan Walter Rolfo, een andere internationale grootheid op dit gebied. Het tweetal gaat de Nederlandse deelnemers begeleiden om zo spectaculair en wonderbaarlijk mogelijke acts neer te zetten. 

De nieuwe De Nieuwe Uri Geller

Mentalisme en illusionisme blijft een hit op televisie. Na het succes van Victor Mids' Mindf-ck probeerde SBS 6 in te spelen op de hype en bracht It's A Kind Of Magic op de buis, maar die show flopte jammerlijk. Ook zond de zender tussen 2008 en 2010 een soortgelijke talentenjacht: De Nieuwe Uri Geller. Saillant detail: Victor Mids was in 2009 een van de finalisten van de show.

Reageren