SBS laat BN'ers pottenbakken in afvalwedstrijd

Als je echt niet meer weet wat je moet met zendtijd, kun je altijd nog sterren laten pottenbakken. Daarom start SBS 6 op 4 maart met Stelletje pottenbakkers! waarin o.a. Patricia Paay en Roy Donders iets moois proberen te maken met klei.

Nederlandse sterren konden al leren dansen, fotograferen, schaatsen, duiken, springen van een schans, surfen, dirigeren, boeken schrijven en nog veel meer op televisie. De nieuwste vaardigheid die ze zich eigen mogen maken is pottenbakken. En nee, dat is geen grap.

Roy Donders

Kim-Lian van der Meij presenteert Stelletje pottenbakkers! en 'usual suspects' als Patricia Paay, Roy Donders, Remy Bonjasky, Rob Geus en Shirma Rouse nemen plaats achter de draaischijf in een poging een kunstwerkje te fabriceren.

Professionele jury

Het programma gaat als volgt: 'In elke aflevering moeten zij meerdere opdrachten vervullen, zoals het maken van een vaas of het boetseren van een familiewapen. Het eindresultaat wordt door een professionele jury beoordeeld op creativiteit, nauwkeurigheid en oog voor detail. De minst goede pottenbakker moet vervolgens het programma verlaten.'

Stelletje pottenbakkers!, vanaf zondag 4 maart om 21.30 uur bij SBS6

Om in de stemming te komen alvast deze...

Meer over:

Reageren