SBS wil real-lifesoap met Patty Brard

SBS heeft de smaak te pakken. Naast Andy & Melisa en Yolanthe wil de zender Patty Brard graag in een real-lifesoap op televisie hebben. De gesprekken tussen de presentatrice en SBS zijn op dit moment bezig.

 

De presentatrice, die de kijker bij de zender Yorin eerder al een blik in haar leven gunde met soaps als Patty’s Posse en Pat’s Life, denkt erover om opnieuw haar privéleven bloot te leggen.

Onenigheden

Patty is bezig met de voorbereidingen voor haar huwelijk en wil die wel delen met de kijker: "Ik wil heel graag in Ibiza trouwen. Antoine daarentegen is toch wat Hollanders en heeft besloten dat hij het stadhuis van Amstelveen eigenlijk ook wel heel erg leuk vindt. De eerste onenigheden zijn begonnen en dat was aanleiding voor de directie van SBS om met mij te gaan praten.”

Nooit meer, of toch wel?

Hoewel onenigheid dus een goede voedingsbodem lijkt voor Patty’s soap, wil ze wel een positief beeld afgeven: “Samen met SBS ben ik nu vreselijk hard aan het nadenken over de soap. Ik wilde natuurlijk nóóit meer een real life soap, nóóit meer camera’s. De laatste keer dat ik dat deed liep het niet zo goed af, maar dit moet een happy end krijgen. Ik ben dus weer in overleg en overweging om die real life soap er toch weer te laten komen."

Op dit moment zien we elke week het wel en wee van ex-voetballer Andy en zijn playmate Melisa op SBS 6.

Meer over: