SBS zet Harry Potter in op de vrijdagavond

SBS blijft inzetten op magie op de vrijdagavond. Harry Potter and the Philosopher's Stone, de allereerste Potter film uit 2001, is vanavond te zien.

SBS zag zich gedwongen haar programmering aan te passen toen eerder deze week na twee afleveringen de stekker uit MindMasters Live getrokken werd.

Concurrentie

Harry Potter scoort doorgaans meer dan aardig, maar het is zeer de vraag of de tovenaarsleerling tegen de concurrentie op kan boksen. Op RTL 4 starten de liveshows van The Voice of Holland, wat ongetwijfeld goed zal zijn voor een miljoenenpubliek dat naast de acts benieuwd is naar het verbale vuurwerk tussen Anouk en Marco Borsato. Op NPO 1 heeft Harry concurrentie van die andere magische man met z'n staf: Sinterklaas. De goedheiligman maakt zijn jaarlijkse opwachting bij Paul de Leeuw in de avondvullende show Sint & De Leeuw.

Harry Potter

Een woordvoerster van SBS kon desgevraagd nog niet bevestigen of Harry Potter ook de komende weken op vrijdag te zien zal zijn. Overigens zou dat geen onlogische oplossing zijn: er zouden nog acht afleveringen van MindMasters Live gemaakt worden en laten er nou toevallig net zoveel Potterfilms zijn. 

Reageren