Winston presenteert

SBS6 trekt blik BN’ers open voor Car Wars

2 juni 2021 09:52 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wiliam Rutten

In het najaar wordt op SBS6 het nieuwe programma Car Wars uitgezonden. Het programma, waarin BN'ers tegen elkaar gaan racen met radiografisch bestuurbare auto's, heeft een behoorlijk aantal bekende Nederlanders gestrikt.

Zo doen René Froger, Najib Amhali en Herman den Blijker mee aan het nieuwe SBS6-programma Car Wars. Naast het drietal maken ook Leontien van Moorsel, Jamie Westland en Robert Doornbos hun opwachting.

Winston Gerschtanowitz

De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz, die ook de hit Marble Mania bij SBS6 onder zijn hoede heeft. Tim Coronel is aangetrokken als hoofdscheidsrechter.

Spannend

"Car Wars is een programma naar mijn hart. Sport, strijd, drama: alles zit erin. Het besturen van radiografische bestuurbare auto’s lijkt zo eenvoudig, maar geloof mij: het is echt heel moeilijk om er goed in te worden. Daarom moeten de BN’ers ook zo hard trainen, maar dat doen ze. Ze zijn bloedfanatiek, de circuits zijn fantastisch, dus het wordt bloedstollend spannend”, kijkt Winston vooruit op Car Wars.

Meer over