Ik geloof in mij

SBS6 geeft entertainers podium in nieuw zangprogramma

6 juli 2020 16:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Er zijn genoeg artiesten die goed kunnen zingen, maar die het grote publiek nog niet bereikt hebben. Zij worden door SBS6 gevolgd in het nieuwe programma Ik geloof in mij.

Veel zangers en zangeressen willen net zo bekend en beroemd zijn als Marco Borsato, Frans Bauer, Guus Meeuwis en misschien wel de nieuwe Tino Martin (foto) worden. Maar de weg naar roem gaat niet altijd over rozen en wat als je nou nooit ontdekt wordt? Daar hoopt SBS6 een handje bij te helpen.

Eeuwige roem

“Wij zijn verheugd dat we in Ik geloof in mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen”, zegt zendermanager René Oosterman in een verklaring.

Presentatie

Ik geloof in mij moet in het najaar te zien zijn bij SBS6. Wie de presentatie van het programma doet, is nog niet bekend. Wij gokken dat het zomaar eens een kolfje naar de hand is van Johnny de Mol en Wendy van Dijk, die met We want more al een talentenjacht onder hun hoede hebben bij SBS6.

Meer over