Deelnemers gezocht

SBS6 komt met een wandelvariant van De Dansmarathon

1 juni 2023 11:44 | amusement | Door Judith Regeling

© Pixabay
De Dansmarathon was misschien geen hit, maar toch komt SBS6 met een 'soort van' vervolg. Ditmaal laat de zender diverse Nederlanders zo lang mogelijk... wandelen.

Het belooft weer een heftig programma te worden.

Lees ook: De meest markante tv-flops van 2021 

Wandelen maar

Hoe het programma precies gaat heten, blijft nog even de vraag. Toch weten we er wel al het een en ander over. Talpa onthult namelijk al dat het de bedoeling is dat deelnemers honderden kilometers gaan wandelen langs de mooiste plekken van Nederland. Uiteraard hoeven ze dit niet enkel te doen voor een mooie ervaring (en blaren). De winnaars van de uiteindelijk race maken namelijk ook nog eens kans op een prijs van 50.000 euro.

Deelnemers gezocht

Het enige wat Talpa nog nodig heeft om het programma te lagen slagen, is kandidaten. Ze zijn daarom nu specifiek op zoek naar fanatieke en vooral leuke deelnemers, die wel van een behoorlijke uitdaging houden. Iedereen met een goede reden, ook zonder wandelervaring mag meedoen. Eis is natuurlijk wel dat je zorgt voor goede wandelschoenen. Je voetjes krijgen immers al genoeg te verduren. Meer weten? Hier vind je meer informatie

Wanneer het programma te zien is, is nog niet bekend.

Meer over