Nieuw seizoen

SBS6 maakt jubileumaflevering van jarig Miljoenenjacht

17 Augustus 2020 12:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker
Postcode Loterij Miljoenenjacht bestaat twintig jaar en daarom komt SBS6 met een speciale jubileumaflevering. Deelnemers kunnen zich daarvoor kwalificeren door aan een online Miljoenenjachtspel mee te doen en zo kans te maken op een geldbedrag.

De opzet van Miljoenenjacht blijft verder ongewijzigd. Zo is de presentatie weer in handen van Linda de Mol en reikt Winston Gerschtanowitz het bedrag dat in de studio is gewonnen weer bij een gelukkige thuis uit.

Koffermeisjes

Vanwege de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus is de studio wel anders ingedeeld. Er zijn wel nog steeds tien wijken vertegenwoordigd, maar per vak zitten er in plaats van vijftig slechts vijf mensen. Ook worden er minder koffermeisjes ingezet. In plaats van de gebruikelijke 26 koffermeisjes staan er nu slechts acht in de studio.

Overstap

Miljoenenjacht is sinds vorig jaar te zien bij SBS6. Het programma verhuisde met Linda mee, die RTL na twaalf jaar verruilde voor het Talpa van haar broer John de Mol. Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 30 augustus wekelijks om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Meer over