Million Dollar Island

SBS6 maakt ook een Expeditie Robinson

21 januari 2020 13:59 | amusement | Door Irma Tomas

SBS begint zijn eigen Expeditie Robinson en noemt het Million dollar island. Op Million dollar island valt wel veel meer te verdienen. De winnaar gaat naar huis met 1 miljoen euro. 

SBS6 is op dit moment op zoek naar mannen en vrouwen die zin hebben om twee maanden te overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro. Helemaal onbewoond is het eiland niet meer tijdens de opnamen want er zijn nog veel meer mensen aanwezig. 

100 mensen

Dit staat in de kandidatenoproep: 'Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs.' Expeditie Robinson is al vele jaren een gigantische hit voor RTL, het is dus logisch dat SBS ook zo'n klapper wil. 

Opnamen

De opnames zijn tussen medio mei 2020 en eind juli 2020. Het duurt dus nog wel even voordat we Million dollar island op tv zullen zien. Mocht je zin hebben om een aantal weken iets anders met je leven te doen, opgeven voor het programma kan hier

 

Meer over