Spannende strijd

Niels Gomperts, Luca Borsato en Linda Wagenmakers doen mee aan De Alleskunner VIPS

11 augustus 2022 14:19 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Begin september gaan 68 BN'ers de ultieme strijd tegen elkaar aan in De Alleskunner VIPS. Dit doen ze in originele, hilarische en nagelbijtende spellen waarbij er iedere ronde steeds één iemand naar huis wordt gestuurd.

De vraag is dan ook: wie wordt 67 opdrachten lang niet laatste en volgt daarmee Maxim Froger en Jessica Mendels op als de grote winnaar van De Alleskunner VIPS?

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS speelt een recordaantal BN'ers - maar liefst 68 - de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen. Dit kan van alles zijn: zo moeten ze onder meer een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen, bierpul schuiven, dakgoot bowlen en bejaarde ballen blikjesrace. De bekende gezichten doen er alles aan om zich door de bedrieglijk simpele spellen heen te slaan en te bewijzen dat ze echt alles kunnen.

Deelnemers 

De makers hebben vast flink moeten rondbellen om maar liefst 68 BN'ers te strikken, maar het is ze gelukt. Onder meer Tisjeboy Jay, Josje Huisman, Denice Dest en Michael van de Plas doen namelijk mee. Net als zanger Xerxes Naseri, rapper Baas B,  Ex On The Beach-twins Sharon en Esmee Ipema, Linda Wagenmakers, Ingrid Jansen en Niels Gomperts. Ook Dominique Hazeleger, Luca Borsato en dj Tony Star zijn van de partij.

Lees ook: Deze kandidaten doen ook mee 

Benieuwd wie nog meer? Bekijk dan snel de foto's hieronder.

De Alleskunner VIPS 2022
De Alleskunner VIPS 2022

De Alleskunner VIPS is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over