'Vivaaaa Hollandia'

SBS6-show I Want Your Song krijgt bijzondere WK-special

30 augustus 2022 12:19 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het eerste seizoen van I Want Your Song is pas net voorbij, maar lang blijft dit programma niet in de koelkast staan. In oktober keert de show namelijk al terug met een heuse WK-special.

Dit blijkt uit de programmering van oktober die Talpa zojuist op hun website heeft geplaatst.

I Want Your Song

Het muzikale programma I Want Your Song draaide in tegenstelling tot de vele talentenjachten eens niet om de zangers en zangeressen, maar juist om de mensen achter de liedjes: de songwriters. Elke week kregen vijf van hen de kans om hun liedje te pitchen aan een bekende artiest. Het lied dat aan het einde van de uitzending werd uitgekozen, werd ook meteen gelanceerd en was diezelfde avond nog te downloaden en te streamen via alle kanalen. Kijk alleen maar naar deze prachtige hit van OG3NE.

WK-special

Nu lijkt er dus een editie te komen die niet zozeer draait om één artiest die een liedje zoekt, maar om de beste hit ter gelegenheid van het WK Voetbal dat in november 2022 plaatsvindt. Singer-songwriters kunnen zich aanmelden. Wie het winnende nummer dan vervolgens inzingt, blijft echter nog even een verrassing. De exacte informatie over deze aflevering zal snel volgen.

Benieuwd? I Want Your Song: WK Special staat gepland voor zaterdag 29 oktober 2022 om 20:00. 

Meer over