Muzikaal optreden

Secret Duets-kijkers onder de indruk van voormalig GTST-ster

4 februari 2022 14:52 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland

Het muzikale panel van Secret Duets kreeg in de laatste aflevering de schrik van hun leven. Niet Freek Bartels of William Spaaij stond namelijk op het podium met Karin Bloemen, maar voormalig GTST-ster Ferry Doedens. Dit ook tot grote verbazing van de kijkers.

In de afgelopen uitzendingen van Secret Duets werden diverse panelleden al flink verrast door hun duetpartner. En dat was in deze laatste week voor Karin Bloemen, Dave von Raven, Richard Groenendijk en Berget Lewis niet anders.

Karin Bloemen

Karin Bloemen waagde zich namelijk in deze laatste aflevering aan het prachtige Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper uit de film A Star is Born. Maar met wie? Zelf kon ze er tot het einde aan toe geen chocolade van maken. "Mijn eerste gedachte was William Spaaij, omdat ik die verschrikkelijk goed vond. Ik doe gewoon William. Dan is het vast iemand anders." En inderdaad: ze zong met voormalig GTST-ster Ferry Doedens.

Hoe dat klonk, hoor je hieronder.

Complimenten

De kijkers waren - net als Karin - behoorlijk onder de indruk van de zangkwaliteiten van Ferry, zo bleek wel uit de reacties op Twitter.

Meer over