Verrassing

Secret Duets-kijkers in shock: 'Kan deze schaatser zingen?'

28 januari 2022 09:52 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland still
Het RTL4-programma Secret Duets is al weken onderwerp van gesprek op Twitter. Nadat eerder oud-gedienden Lenny Kuhr en Ben Cramer al hoge ogen gooiden als 'secret singers', stal deze week een jonger iemand de show.

De Secret Duets-kijkers wisten gisteravond echter niet wat ze hoorden. Kon deze populaire schaatser zingen?

Lees ook: Secret Duets-kijkers lovend over deze 'Secret Singer 

Secret Duets

Deze week was het in Secret Duets de beurt aan panelleden Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Shirma Rouse en Dave von Raven om zich van hun muzikale kant te laten zien en te raden met wie zowel zij als presentator Jamai Loman een duet zongen. En met name dat laatste duet op Bon Jovi's nummer Livin' on a Prayer ging flink over de tong bij de kijkers. Niemand had namelijk ook maar enig idee wie er naast Jamai zo goed stand hield.

Jamai Loman

Jamai Loman stond geheel onverwachts op het podium met.... *tromgeroffel* de sportieve alleskunner Michiel Mulder.Michel Mulder

Blijkbaar waren dus weinig mensen op de hoogte dat hij wel wat noten kon raken. Op Twitter klonk er namelijk heel wat verbazing."Wat een verrassing die Michel Mulder, die kan echt zingen", schreef een kijker. Iemand anders sloot zich daarbij aan. "Holy shit, die stem van Michiel Mulder. Neem alsjeblieft een goede rockplaat op. Daar is in Nederland sowieso al een tekort aan."

Meer over