'Wat een stem'

Secret Duets-kijkers lovend over deze 'Secret Singer'

21 januari 2022 13:36 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland still
De vaste kijkers van Secret Duets genoten gisteren weer van een kersverse aflevering. En met name het 'secret' duet tussen Samantha Steenwijk en de gastartiest gooide bij hen hoge ogen.

Al bleef het voor de panelleden lang een vraagstuk wie er nu precies schuilging achter die grote rode muur.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk was in deze vierde aflevering van Secret Duets de hekkensluiter en trad op met het prachtige liefdesduet You're the reason. Alleen met wie zong ze dat liedje? Na de eerste tonen kon ze er duidelijk nog geen chocolade van maken. "Hé? Ik hoor een bromfiets. Dit is iemand die zijn stem vervormd", bracht ze uit. "Ik heb echter wel het idee dat deze persoon kan zingen."

Ben Cramer

Ook na de rest van het duet bleef ze volledig in onwetendheid. "Ik heb echt geen idee. Dit is het vreselijkste programma waar ik ooit aan mee heb gewerkt", kraamde ze uit. "Is het Ron Brandsteder?" Helaas voor Samantha was dat niet juist. Ze zong namelijk met niemand minder dan Ben Cramer!


Ben Cramer mag dan inmiddels de 74 jaar hebben aangetikt, maar vergeten wordt hij in ieder geval niet. De kijkers waren namelijk lovend over zijn stem. Lees hieronder enkele reacties.

Meer over