Seinfeld krijgt pop up museum in New York

25 juni 2015 14:12 | amusement | Door Televizier

© NBC

Seinfeld is zelfs 17 jaar na de laatste aflevering populair. In New York is zelfs een pop up museum gewijd aan de Amerikaanse comedyserie.

Bezoekers aan Milk Studios kunnen zich de komende dagen even in de beroemde 90s sitcom wanen: Jerry Seinfelds bekende appartement set is zo nauwkeurig mogelijk nagebouwd.

Seinfeld replica's

Daarnaast zijn er replica's te zien van andere bekende Seinfeld sets, zoals het eetcafé waar George, Jerry, Elaine en Kramer zo'n beetje iedere aflevering aanschoven om te klagen over hun levens. Ook zijn er oorspronkelijke scripts in te zien, exclusieve backstage beelden te bekijken en talloze productiefoto's te bezichtigen. Als klap op de vuurpijl staan zelfs een aantal persoonlijke bezittingen van Jerry Seinfeld en de rest van de cast tentoongesteld.

Seinfeld op HULU

De reden voor de hernieuwde interesse in de sitcom die al 17 jaar geleden voor het laatst te zien was, is het feit dat alle afleveringen sinds deze week te zien zijn op de Amerikaanse videodienst HULU. Om de komst van Jerry en zijn vrienden te vieren, besloot het betaalkanaal een heus pop up museum te wijden aan de serie. 

 

Meer over