Seizoenspremière The Newsroom online voor Nederlands publiek

HBO geeft Nederlandse seriefans op 15 juli een voorproefje van The Newsroom. De eerste aflevering van het tweede seizoen wordt door de zender opengezet voor het Nederlands publiek.

Met deze actie wil de betaalzender geïnteresseerden kennis laten maken met de populaire serie. De seizoenspremière zal dertig dagen lang kosteloos beschikbaar zijn via HBO GO en On Demand.

Aaron Sorkin

The Newsroom is geproduceerd door Aaron Sorkin, die eerder al werkte aan de serie The West Wing en de film The Social Network. The Newsroom gaat over de dagelijkse beslommeringen van de nieuwsredactie van het programma News Night. Deze redactie heeft een duidelijke missie: de juiste balans vinden tussen het brengen van kwaliteitsnieuws en het behalen van commerciële doelstellingen.

The Newsroom

In de serie spelen grote namen als Olivia Munn, Dev Patel en Jeff Daniels. Het eerste seizoen van de serie werd vorig jaar juli en augustus uitgezonden in de US en Nederland. Rode draad in het tweede seizoen is de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2012. De nieuwe afleveringen worden vanaf 15 juli negen weken lang uitgezonden om 20.30 uur op HBO.

Meer over:

Reageren